Beleef de regio

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen (TVAN) is gespecialiseerd in destinatiemanagement, -ontwikkeling en -marketing voor o.a. de b2c merken ‘Veluwe’, ‘Regio Arnhem’ en ‘Rijk van Nijmegen. TVAN werkt samen met zo’n 700 Gelderse ondernemingen, 35 gemeentes en de provincie Gelderland’.

B2B-Merken verbinden de partnerbelangen
partnerprogramma 2020 B2B
Online jaarverslag 2018 B2B

Het Jaarverslag is droge, maar verplichte kost voor elke organisatie. Een online jaarverslag biedt de mogelijkheid om de informatie op een overzichtelijke en interactieve wijze te bekijken. Kingling verzorgde het ontwerp en de realisatie.

Bekijk het jaarverslag

Partnermagazines B2B

Om de partners van TVAN blijvend te informeren over ontwikkelingen in de regio’s verzorgt Kingling het ontwerp en de vormgeving van de artikelen in beide partnermagazines.

b2c-Merken tonen de aantrekkelijke bestemmingen van de regio’s

Met diverse middelen promoot TVAN de drie B2C-merken Veluwe, Rijk van Nijmegen en Regio Arnhem en ondersteunt hiermee de ondernemers, gemeenten en andere belanghebbenden om (potentiële) bezoekers te informeren en enthousiasmeren over de toeristische mogelijkheden van de regio’s. Kingling draagt zorg voor het ontwikkelen en vormgeven van diverse communicatie-uitingen met o.a. toeristische kaarten, magazines, stadsgidsen, Minimaps, flyers, etc.

Bezoekersmagazine ‘veluwe’ B2C

Elk jaar verschijnt er - voor de B2C doelgroep - een bezoekersmagazine van 104 pagina’s waarin ondernemers en gemeenten o.a. de toeristische hotspots op de Veluwe ‘in de etalage’ kunnen zetten. Kingling verzorgt het basisgrid en de opmaak van de artikelen. Naast dit magazine verzorgen we ook de bezoekersmagazines voor Regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen.

Huisstijlgidsen B2C

Een online huisstijlmanual t.b.v. de B2B- en B2C-merken om de diversiteit aan uitingen zo consistent mogelijk te communiceren.

Minimaps

Met uitvouwbare Minimaps (eindformaat 10,5 x 9 cm) krijgt de bezoeker van de betreffende gemeente informatie over de lokale te berzoeken hotspots.